Administrer, hvem der kan oprette databasesynkroniseringer

I dette hjælpedokument

Arbejdsområdeejere kan vælge, hvem der må oprette databasesynkroniseringer med udbydere som Jira, GitHub og Salesforce. Vælg alle medlemmer, kun ejere eller ejere plus specifikke gruppér.

Gå til Ofte stillede spørgsmål

Arbejdsområdeejere kan styre, hvem der må oprette forbindelser fra arbejdsområdets forbindelsesindstillinger. Ethvert medlem af arbejdsområdet (undtagen gæster) kan oprette en databasesynkronisering for en understøttet udbyder, så længe arbejdsområdets abonnement inkluderer den pågældende udbyders synkronisering. Medlemmer kan logge ind med deres egne konti og synkronisere data fra kildekonti, som de har adgang til.

Bemærk: Denne indstilling styrer, hvem der kan oprette databasesynkroniseringer. Eksisterende synkroniseringer administreres fra den relevante udbyders forbindelsesside.

Kun arbejdsområdeejere kan se fanen Administrer i Indstillinger → Forbindelser og ændre forbindelsestilladelser.

  1. Åbn Settings.

  2. Vælg Forbindelser.

  3. Åbn fanen Administrer.

Fanen Administrer har to sektioner:

  • Administrer forbindelser og tokens: Åbn Alle forbindelser for at gennemse forbindelser tilføjet af arbejdsområdemedlemmer, eller Alle personlige adgangstokens for at gennemse tokens oprettet af medlemmer.

  • Administrer tilladelser: Konfigurer tilladelser til installation af forbindelser, adgang til tilpassede MCP-servere og hvem der kan oprette interne forbindelser.

  1. I Indstillinger → Forbindelser → Administrer, rul til Administrer tilladelser.

  2. Find Begræns, hvem der kan oprette interne forbindelser.

  3. Åbn rullemenuen og vælg en af følgende:

    • Alle arbejdsområdemedlemmer: Alle medlemmer af arbejdsområdet kan oprette en databasesynkronisering.

    • Kun arbejdsområdeejere: Kun arbejdsområdeejere kan oprette en databasesynkronisering.

    • Arbejdsområdeejere og valgte gruppér: Arbejdsområdeejere og medlemmer af valgte gruppér kan oprette en databasesynkronisering.

  4. Hvis du vælger Arbejdsområdeejere og valgte gruppér, skal du vælge de gruppér, der skal have adgang.

Denne kontrol er adskilt fra Begræns, hvilke forbindelser medlemmer kan installere, som bestemmer, hvilke forbindelser medlemmer må installere.

  1. I Indstillinger → Forbindelser skal du åbne Gennemse forbindelser.

  2. Brug Søg efter forbindelser til at finde en udbyder, eller indsnæv kataloget ved hjælp af Alle kategorier og Alle typer.

  3. Åbn Alle typer og vælg Database-synkronisering for at finde udbydere, der understøtter databasesynkroniseringer.

  4. Vælg en understøttet udbyder, såsom Atlassian, GitHub eller Salesforce.

  1. I Indstillinger → Forbindelser skal du åbne Forbundet.

  2. Brug Søg efter forbindelser, Alle kategorier eller Alle typer til at finde en forbindelse.

  3. Tjek etiketten ved siden af navnet:

    • Bygget af Notion: En forbindelse bygget af Notion.

    • Internt: En forbindelse bygget af dit team, herunder forbindelser oprettet ved hjælp af Workers.

  4. Brug handlingen, der vises ud for forbindelsen, såsom Afslut opsætning, Tilføj tjenester eller Administrer, for at fortsætte opsætningen eller åbne dens indstillinger.

Fanen Forbundet viser forbindelser, ikke individuelle databasesynkroniseringer. For at gennemse synkroniseringer for en udbyder skal du åbne den pågældende udbyders Databasesynkronisering-indstillinger og vælge Dine synkroniseringer.

Efter valg af en udbyder:

  1. Vælg Databasesynkronisering blandt udbyderens forbindelsestyper.

  2. Åbn Oversigt.

  3. Vælg forbindelsesknappen, såsom Forbind Jira.

  4. Følg udbyderens trin for at logge ind og godkende adgang.

Den tilgængelige konfiguration afhænger af udbyderen. For Jira kan du:

  1. Vælg et forbundet Jira Websted.

  2. Vælg de Jira-områder, der skal inkluderes.

  3. Vælg, hvor meget historik for arbejdselementer der skal synkroniseres.

  4. Vælg brugerdefinerede egenskaber, eller slå Synkroniser alle nuværende og fremtidige brugerdefinerede egenskaber til.

  5. Vælg Opret synkronisering.

Åbn udbyderens Databasesynkronisering-indstillinger og vælg Dine synkroniseringer. Hver synkronisering viser:

  • Den forbundne konto

  • De valgte ressourcer

  • De databaser, der er oprettet af synkroniseringen

  • Den aktuelle status for hver database

  • Det seneste synkroniseringstidspunkt

Vælg Rediger for at ændre synkroniseringens konfiguration.

Under den første import kan én database være Sund, mens en anden stadig er Ved at blive udfyldt.

  1. Åbn den synkroniserede database.

  2. Vælg Synkroniseret øverst i databasen.

  3. Gennemse den aktuelle status og Synkroniseret til-tidspunktet.


Ofte stillede spørgsmål

Påvirker ændring af denne tilladelse eksisterende synkroniseringer?

Nej, hvis en arbejdsområdeejer opdaterer, hvem der kan oprette synkroniseringer, forbliver eksisterende synkroniseringer uændrede.

Kan arbejdsområdeejere redigere eller slette en synkronisering oprettet af et andet medlem?

Ja, arbejdsområdeejere kan redigere eller slette enhver synkronisering oprettet af et andet medlem.

Hvilke abonnementer understøtter databasesynkroniseringer?

  • Enterprise: Salesforce

  • Business: Jira & GitHub


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?