Administrer hvem som kan opprette databasesynk.

I dette hjelpedokumentet

Arbeidsområdeeiere kan velge hvem som har lov til å opprette databasesynk med leverandører som Jira, GitHub og Salesforce. Velg alle medlemmer, kun eiere, eller eiere pluss spesifikke grupper.

Hopp til vanlige spørsmål

Arbeidsområdeeiere kan kontrollere hvem som har lov til å opprette tilkoblinger fra arbeidsområdets tilkoblingsinnstillinger. Alle medlemmer av arbeidsområdet (bortsett fra gjester) kan opprette en databasesynk for en støttet leverandør, så lenge arbeidsområdets abonnement inkluderer den leverandørens synk. Medlemmer kan logge på med sine egne kontoer og synkronisere data fra kildekontoer de har tilgang til.

Notat: Denne innstillingen kontrollerer hvem som kan opprette databasesynk. Eksisterende synkroniseringer administreres fra den relevante leverandørens tilkoblingsside.

Kun arbeidsområdeeiere kan se Administrer-fanen i Innstillinger → Tilkoblinger og endre tilkoblingstilgang.

  1. Åpne innstillinger.

  2. Velg Tilkoblinger.

  3. Velg Administrer-fanen.

Administrer-fanen har to seksjoner:

  • Administrer tilkoblinger og tokener: Åpne Alle tilkoblinger for å se gjennom tilkoblinger lagt til av medlemmer av arbeidsområdet, eller Alle personlige tilgangstokener for å se gjennom tokener opprettet av medlemmer.

  • Administrer tilgang: Konfigurer tilgang for installasjon av tilkoblinger, tilgang til egendefinert MCP-server og hvem som kan opprette interne tilkoblinger.

  1. I Innstillinger → Tilkoblinger → Administrer, bla til Administrer tillatelser.

  2. Finn Begrens hvem som kan opprette interne tilkoblinger.

  3. Åpne rullegardinmenyen og velg ett av følgende:

    • Alle arbeidsområdemedlemmer: Alle medlemmer av arbeidsområdet kan opprette en databasesynk.

    • Kun arbeidsområdeeiere: Kun arbeidsområdeeiere kan opprette en databasesynk.

    • Arbeidsområdeeiere og valgte grupper: Arbeidsområdeeiere og medlemmer av valgte grupper kan opprette en databasesynk.

  4. Hvis du velger Arbeidsområdeeiere og valgte grupper, velg gruppene som skal ha tilgang.

Denne kontrollen er separat fra Begrens hvilke tilkoblinger medlemmer kan installere, som bestemmer hvilke tilkoblinger medlemmer har lov til å installere.

  1. I Innstillinger → Tilkoblinger, åpne Bla gjennom tilkoblinger.

  2. Bruk Søk etter tilkoblinger for å finne en leverandør, eller begrens katalogen ved å bruke Alle kategorier og Alle typer.

  3. Åpne Alle typer og velg Databasesynkronisering for å finne leverandører som støtter databasesynkronisering.

  4. Velg en støttet leverandør, for eksempel Atlassian, GitHub eller Salesforce.

  1. I Innstillinger → Tilkoblinger, åpne Tilkoblet.

  2. Bruk Søk etter tilkoblinger, Alle kategorier eller Alle typer for å finne en tilkobling.

  3. Sjekk merkelappen ved siden av navnet:

    • Bygget av Notion: En tilkobling bygget av Notion.

    • Intern: En tilkobling bygget av teamet ditt, inkludert tilkoblinger opprettet ved bruk av Workers.

  4. Bruk handlingen som vises ved siden av tilkoblingen, for eksempel Fullfør oppsett, Legg til tjenester eller Administrer, for å fortsette oppsettet eller åpne innstillingene.

Tilkoblet-fanen viser tilkoblinger, ikke individuelle databasesynkroniseringer. For å vurdere synkroniseringene for en leverandør, åpne leverandørens Databasesynkronisering-innstillinger og velg Dine synkroniseringer.

Etter at du har valgt en leverandør:

  1. Velg Databasesynkronisering fra leverandørens tilkoblingstyper.

  2. Åpne Oversikt.

  3. Velg tilkoblingsknappen, for eksempel Koble til Jira.

  4. Følg leverandørens trinn for å logge på og godkjenne tilgang.

Den tilgjengelige konfigurasjonen avhenger av leverandøren. For Jira kan du:

  1. Velg et tilkoblet Jira-område.

  2. Velg Jira-områdene som skal inkluderes.

  3. Velg hvor mye historikk for arbeidselementer som skal synkroniseres.

  4. Velg egendefinerte egenskaper, eller slå på Synkroniser alle nåværende og fremtidige egendefinerte egenskaper.

  5. Velg Opprett synkronisering.

Åpne leverandørens Databasesynkronisering-innstillinger og velg Dine synkroniseringer. Hver synkronisering viser:

  • Den tilkoblede kildekontoen

  • De valgte ressursene

  • Databasene som er opprettet av synkroniseringen

  • Gjeldende status for hver database

  • Siste synkroniserte tidspunkt

Velg Rediger for å endre konfigurasjonen for synkroniseringen.

Under den første importen kan én database være Sunn mens en annen fortsatt fylles ut.

  1. Åpne den synkroniserte databasen.

  2. Velg Synkronisert øverst i databasen.

  3. Gjennomgå gjeldende status og Synkronisert til-tidspunkt.


Vanlige spørsmål

Påvirker endring av denne tilgangen eksisterende synkroniseringer?

Nei, hvis en arbeidsområdeeier oppdaterer hvem som kan opprette synkroniseringer, vil eksisterende synkroniseringer forbli uendret.

Kan arbeidsområdeeiere redigere eller slette en synkronisering opprettet av et annet medlem?

Ja, arbeidsområdeeiere kan redigere eller slette alle synkroniseringer opprettet av et annet medlem.

Hvilke abonnement støtter databasesynk?

  • Enterprise: Salesforce

  • Business: Jira & GitHub


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?