Beheren wie database-synchronisaties kan maken
workspace-eigenaren kunnen kiezen wie database-synchronisaties mag maken met providers zoals Jira, GitHub en Salesforce. Kies alle leden, alleen eigenaren, of eigenaren plus specifieke groepen.
Ga naar Veelgestelde vragenworkspace-eigenaren kunnen bepalen wie verbindingen mag maken via de verbindingsinstellingen van de workspace. Elk workspace-lid (behalve gasten) kan een database-synchronisatie maken voor een ondersteunde provider, zolang het abonnement van de workspace de synchronisatie van die provider bevat. Leden kunnen inloggen met hun eigen account en gegevens synchroniseren vanuit bronaccounts waartoe zij toegang hebben.
Opmerking: Deze instelling bepaalt wie databasesynchronisaties kan maken. Bestaande synchronisaties worden beheerd vanaf de verbindingspagina van de betreffende provider.
Alle workspace-eigenaren kunnen het tabblad Beheren zien in Instellingen → Verbindingen en verbindingsmachtigingen wijzigen.
Open Settings.
Selecteer Koppelingen.
Open het tabblad Beheren.
Het tabblad Beheren heeft twee secties:
Verbindingen en tokens beheren: Open Alle verbindingen om verbindingen te bekijken die door werkruimteleden zijn toegevoegd, of Alle persoonlijke toegangstokens om tokens te bekijken die door leden zijn gemaakt.
Verbindingsmachtigingen beheren: Configureer installatiemachtigingen voor verbindingen, toegang tot aangepaste MCP-servers en wie interne verbindingen kan maken.
Ga in Instellingen → Verbindingen → Beheren naar Verbindingsmachtigingen beheren.
Zoek Beperken wie interne verbindingen kan maken.
Open het vervolgkeuzemenu en kies een van de volgende opties:
Alle werkruimteleden: Elk werkruimtelid kan een database-synchronisatie maken.
Alleen werkruimte-eigenaren: Alleen werkruimte-eigenaren kunnen een database-synchronisatie maken.
Werkruimte-eigenaren & geselecteerde groepen: Werkruimte-eigenaren en leden van geselecteerde groepen kunnen een database-synchronisatie maken.
Als u Werkruimte-eigenaren & geselecteerde groepen kiest, selecteert u de groepen die toegang moeten krijgen.
Deze instelling staat los van Beperken welke verbindingen leden kunnen installeren, waarmee wordt bepaald welke verbindingen leden mogen installeren.
Open Browse Connections in Instellingen → koppelingen.
Gebruik Snelzoeken koppelingen om een provider te vinden, of verfijn de catalogus met Alle categorieën en Alle typen.
Open Alle typen en selecteer Database sync om providers te vinden die database-synchronisaties ondersteunen.
Kies een ondersteunde provider, zoals Atlassian, Github, of Salesforce.
Open Connected in Instellingen → koppelingen.
Gebruik Snelzoeken koppelingen, Alle categorieën of Alle typen om een koppeling te vinden.
Controleer het label naast de naam:
Built by Notion: Een verbinding die door Notion is gebouwd.
Internal: Een verbinding die door uw team is gebouwd, inclusief verbindingen die zijn gemaakt met Workers.
Gebruik de actie die naast de verbinding wordt weergegeven, zoals Finish setup, Add services of Manage, om de configuratie voort te zetten of de instellingen ervan te openen.
Het tabblad Connected toont een lijst met koppelingen, geen individuele database-synchronisaties. Om de synchronisaties voor een provider te bekijken, opent u de Database sync-instellingen van die provider en selecteert u Your syncs.
Na het selecteren van een provider:
Selecteer Database sync bij de koppelingstypen van de provider.
Open Overview.
Selecteer de koppelingsknop, zoals Connect Jira.
Volg de stappen van de provider om in te loggen en toegang goed te keuren.
De beschikbare configuratie hangt af van de provider. Voor Jira kunt u:
Kies een verbonden Jira-site.
Selecteer de Jira-spaces die je wilt opnemen.
Kies hoeveel geschiedenis van werkitems je wilt synchroniseren.
Selecteer aangepaste eigenschappen of schakel Alle huidige en toekomstige aangepaste eigenschappen synchroniseren in.
Selecteer Synchronisatie maken.
Open de database sync-instellingen van de provider en selecteer Je synchronisaties. Elke synchronisatie toont:
Het verbonden bronaccount
De geselecteerde resources
De databases die door de synchronisatie zijn gemaakt
De huidige Status van elke database
De tijd tot wanneer de gegevens laatst zijn gesynchroniseerd
Selecteer Bewerken om de configuratie van de synchronisatie te wijzigen.
Tijdens de eerste Importeren kan de ene database Gezond zijn, terwijl de andere nog Wordt bijgevuld is.
Open de gesynchroniseerde database.
Selecteer Gesynchroniseerd bovenaan de database.
Bekijk de huidige status en de tijd van Gesynchroniseerd tot.
Veelgestelde vragen
Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?
Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?
Nee, als een workspace-eigenaar bijwerkt wie synchronisaties kan maken, blijven bestaande synchronisaties behouden.
Kunnen eigenaren van een workspace een synchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?
Kunnen eigenaren van een workspace een synchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?
Ja, eigenaren van een workspace kunnen elke synchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt.
Welke abonnementen ondersteunen databasesynchronisaties?
Welke abonnementen ondersteunen databasesynchronisaties?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira & GitHub
